Ventetid hos dyrlægen? Sådan kan du holde dig underholdt - Hundesider.dk
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Ventetid hos dyrlægen? Sådan kan du holde dig underholdt

Ventetid hos dyrlægen? Sådan kan du holde dig underholdt

En del af det, at have hund er, at skulle besøge dyrlægen i ny og næ. Typisk er det korte kontrolbesøg, men det kan – desværre – hænde, at der er behov for længerevarende besøg i forbindelse med operationer eller deslige. I en sådan forbindelse er det en oplagt idé, at du sørger for at medbringe en form for underholdning til den lange ventetid.

Ikke dermed sagt, at du skal arrangere noget ekstraordinært, men det kan dog være en fordel, at du tænker kort over, hvad du kunne holde dig selv beskæftiget med, mens du venter. Hvis du har svært ved at komme i tanke om noget, der kan bruges, så kan du nedenfor finde inspiration til, hvordan du bedst holder dig selv underholdt hos dyrlægen.

1. Medbring læsestof

Du kan eksempelvis vælge at medbringe noget godt læsestof. Det behøver ikke nødvendigvis at være en bog. Det kan også sagtens være et magasin eller lignende. Hvis du har en e-bogslæser, så er det naturligvis en oplagt løsning, da den både er nemmere at have med, mens du heller ikke skal bekymre dig om, at bogen bliver for tung for armene.

2. Bingospil fra mobilen

Er du typen, der er glad for bingospil, for så er det naturligvis en mulighed, at du enten vælger at medbringe din smartphone eller din tablet-pc, så du kan spille direkte fra én af dine mobile enheder. Har du endnu ikke oprettet dig et sted, hvor du kan spille bingo fra mobilen, så bør du vælge et sted, hvor du kan oprette dig med en Bingo bonuskode 2018.

3. Streaming fra din mobile enhed

Hvis du har enten en mobiltelefon eller en tablet-pc såvel som en konto hos en streamingtjeneste, så er det også en oplagt idé, at du fordriver tiden ved at se film eller Tv-serier. I en sådan forbindelse bør du dog medbringe et headset, så de øvrige personer i venteværelset ikke er tvangsindlagt til, at skulle lytte med, når du sidder og streamer.

4. Udnyt tiden fornuftigt

Har du noget forfaldent arbejde? Nogle e-mails, der mangler at blive besvaret? Skal du have betalt nogle regninger? Eller mangler du stadig at bestille dit ”Nej tak til reklamer”-skilt til postkassen? Uanset hvad, så er det også en mulighed, at du vælger at bruge ventetiden på noget fornuftigt eller noget pratisk, hvad end det er noget, der har relation til dit arbejde eller i personligt regi.