Tag din hund med på ferie  - Hundesider.dk
15538
post-template-default,single,single-post,postid-15538,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Tag din hund med på ferie 

Tag din hund med på ferie 

For mange mennesker er deres en hund en del af familien, som man ikke vil undvære. Alligevel vælger nogle at anbringe deres hund i en hundekennel, når de skal på ferie, men faktisk er det ikke så besværligt at have sin hund med. Læs med her, hvor vi giver dig tre tips, du kan bruge, hvis du gerne vil have din hund med på bilferie. 

Selvom hunden har det godt nok i hundekennelen og måske ikke lider nød, ville den nok alligevel hellere have været med på ferie sammen med sin familie, og det er der altså gode muligheder for, hvis man sørger for at planlægge og tage sine forholdsregler. 

Indret en god plads til Fido i bilen 

Ligesom man indretter en plads i bilen til sine små børn og placerer dem i en god autostol, måske endda en Concord, skal der på samme måde også være en plads til jeres hund. Måske er der et sted i bilen, hvor der er plads til en lille kurv med et tæppe i, hvor den kan ligge behageligt. Tag også et stykke tyggelegetøj eller noget andet med til den, så den har noget at tage sig til på køreturen. 

Sørg for at have vand og mad med 

Sørg også for at have rigeligt med mad og vand med til hunden, så den ikke mangler noget. En lille godbid eller en tår vand mens I kører kan være med til at sikre, at hunden ikke bliver utålmodig og begynder at lave ballade, så I må holde ind på grund af det. 

Hold mange pauser 

På en bilferie med hund er det nødvendigt at holde mange pauser for hundens skyld, men også de tobenede har godt af at komme ud at strække benene og få lidt frisk luft. Hunden skal have mulighed for at besørge og få rørt sig efter at have ligget ned i en længere periode. På de fleste rastepladser er det muligt at gå en lille tur, så hunden kan få bevæget sig og gjort det, den skal. 

Således kan det altså sagtens lade sig gøre at have Fido eller King med på tur, så hele familien kan holde ferie sammen.