Sådan passer du på din hunds pels - Hundesider.dk
15561
post-template-default,single,single-post,postid-15561,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Sådan passer du på din hunds pels

Sådan passer du på din hunds pels

Hunden er menneskets bedste ven og derfor er det også vigtigt, at din hund får den rigtige pleje. Hundens pels skal plejes, for at den holdes pæn og ren. Hvis ikke den bliver plejet, kan det få konsekvenser for hunden. Som hundeejer vil man naturligvis gøre alt, for at ens firbenet ven, har det godt og trives. Der er en række produkter, du kan købe for at pleje din hunds pels, for eksempel en hundesaks. Her kommer der et par tips til, hvordan din hunds pels forbliver pæn og ren.

Klipning og trimning

Du kan sagtens selv klippe eller trimme din hunds pels. Hvis du ikke er tryg ved det, kan du også få det gjort hos en hundesalon. Hvis du skal klippe din hunds pels, skal du undgå at bade hunden først. Det er bedre at gøre bagefter. Husk altid at klippe eller trimme i samme retning, som pelsen vokser. Hvis du ikke gør dette, bliver pelsen meget kort og det kan være ubehageligt for hunden. Du kan bruge en hundeklipper eller hundetrimmer, men der er nogle steder, hvor det er bedre at bruge en hundesaks. En hundesaks er ideel at bruge ved poter og vorter, samt øjnene og ørerne. Du kan finde et hav af gode hundesakse online, der passer til trimning eller klipning af din hund. Første gang du skal klippe din hund, kan det være en god ide at købe en støjsvag klipper, så hunden ikke bliver nervøs eller utryg ved situationen.

Husk at børste og bade

Det er også vigtigt at børste hundens pels, især hvis den fælder meget. Pelsen skal også rengøres, hvis den er blevet beskidt. Så skal du give din hund et bad og kun bruge produkter, der er beregnet til hunde. Så husk at børste, bade og købe en hundesaks, så din hunds pels forbliver pæn og ren.