Kom dig over forårets sygdomme - Hundesider.dk
15494
post-template-default,single,single-post,postid-15494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Kom dig over forårets sygdomme

Kom dig over forårets sygdomme

Kom dig over forårets sygdomme

Annonce

På trods af at det lige har været vinter, så er det oftest nu at vi alle sammen bliver ramt af sygdom. Solen skinner igennem vinduet, og vi kan mærke varmen. Det betyder af os til, at vi smider tøjet lidt for hurtigt, og måske glemmer, at det stadig kan være meget koldt – især om aftenen når vi skal hjem fra diverse arrangementer.

Hvad skal man gøre når man er syg?

Når du er syg, så skal du først og fremmest blive hjemme. Du skal ikke tage op og træne, på arbejde eller til fest. Alt efter hvad du fejler, så kan du måske godt håndtere at drikke en kop kaffe med en veninde hos dig selv. Men lad være med at lave for mange planer. Hvis du er sygemeldt fra dit arbejde, så skal du specielt sørge for at blive hjemme. Hvis du kan træne, så kan du nok også godt gå på arbejdet.

Der er mange ting, som man selv kan gøre for at forebygge og hjælpe sygdommen af vejen, hvis den skulle ramme os. Det er en god idé at sørge for, at din krop for næring, vitaminer og mineraler nok. Lige så vel er det godt for kroppen at være i bevægelse og blive brugt. Er du til den mere holistiske tilgang, så er der nogle som benytter sig af cbdolierne.dk eller andre dråber og spirituelle tilgange hvorpå man kan kurere og forebygge sygdom.
Det er især de lidt mere alternative behandlingsformer, som der bliver benyttet, når der er tale om en sygdom, som lægerne ikke nødvendigvis bare kan bekæmpe på trods af, at de er bevidste om den og en given behandlingsform.

Omgiv dig med ting som gør dig glad

Det er selvfølgelig ikke en opfordring til, at du skal shoppe og hygge dig lidt for meget, når du er syg. Det er blot en reminder om, at vi i dagligdagen har nemmere ved at passe på os selv og komme os, hvis vi har det godt i vores vante rammer. Sørg for at dit hjem er afslappende, og at du føler dig hjemme og tilpas i det. På den måde så er du mere tilbøjelig til at få slappet ordentligt af, når uheldet er ude, og du må erkende, at du er nedlagt af en sygdom. Bedste10.dk kan være en hjælp, hvis du står og mangler det helt rigtige, men ikke lige ved hvad det er.

Nu sagde vi selvfølgelig i starten, at sygdom ikke var ens betydning med, at man skulle shoppe…. Men lidt internet shopping har sjældent være skyld i manglende bedring.

Mental sundhed

Din mentale sundhed er mindst lige så vigtig som din fysiske sundhed – nogle vil endda mene, at det måske er endnu vigtigere. Pas på dig selv og skru ´ned, når du kan mærke, at det hele presser på.
Vores kroppe har heldigvis også den fantastiske evne, at den helt selv vil udsende nogle signaler, når det hele bliver lidt for meget. Du kan muligvis opleve, at du bliver hurtigere træt, får ondt i hovedet eller at du har tendens til at blive hurtigere syg. Hos mindcph.dk kan de være behjælpelige med alt fra forebyggelse til behandling af dit sind og dit mentale helbred.

Der er heller intet galt med eller i vejen for at opsøge en psykolog eller coach på trods af, at man ikke har psykiske problemer. Lige så vel som du kan forebygge fysiske sygdomme lige så vel kan du forebygge de psykiske sygdomme.