Gode alternativer når du har hund - Hundesider.dk
74
post-template-default,single,single-post,postid-74,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Gode alternativer når du har hund

Gode alternativer når du har hund

Når man vælger at få en hund, så er man forpligtet til at opfylde dens behov. En hund har brug for stimulering, motion, mad, kærlighed og meget mere. Man er nødt til at tilsidesætte nogle af sine egne behov, når man vælger at have et firbenet ven derhjemme. Det betyder, at man f.eks. ikke bare kan tage ned i fitness efter arbejde, hvor hunden allerede har været alene i 8 timer. Man er nødt til at finde på nogle alternativer, hvis man gerne vil opfylde nogle af sine egne behov.

Anskaf dig en romaskine:

Hvis romaskinen plejer at være din yndlingsbeskæftigelse nede i fitnesscenteret, så kan det være en god ide, at investere i sådan en derhjemme. Romaskinen styrker flere muskelgrupper, så man kan typisk mærke det i hele kroppen dagen efter. Du kan nemt finde en romaskine til rimelige penge, som opfylder de mest basale behov. Med en romaskine i hjemmet kan du nemt holde øje med hunden. Du kan have døren til haven åben, så hunden kan gå ind og ud og din firbenede ven kan holde øje med dig, imens du knokler løs på romaskinen.

Anskaf dig en crosstrainer:

Hvis crosstraineren er din favorit nede i fitness, så kan du sagtens få sådan en maskine derhjemme. Det er en god ide, at vælge en maskine, der opfylde dine behov. Den enkelte crosstrainer kan noget forskelligt, så derfor er det en god ide, at sammenligne flere maskiner med hinanden. Crosstraileren skal gerne kunne holde i mange år. Imens du knokler løs på crosstraineren kan hunden få mulighed for at holde øje med dig. Uanset om hunden sover, leger eller er ude i haven, så kan du opfylde dine træningsbehov derhjemme uden at have dårlig samvittighed over, at hunden er alene.

Gør alt for dit firbenede ven:

Hvis økonomien ikke er så god, så kan det være svært bare at gå ud og købe en træningsmaskine. Hvis du er så heldig at et familiemedlem kan låne dig pengene til træningsmaskinen, så er det vigtigt, at du får lavet et gældsbrev med vedkommende. I gældsbrevet står der hvor meget man skylder familiemedlemmet, hvor meget man afdrager med samtidig med, at der underskrives af begge parter. På denne måde er der en bindende aftale på lånet og du kan med god samvittighed købe en træningsmaskine, så hunden ikke skal være alene hjemme mere end højest nødvendigt. Når man først har anskaffet sig en hund, så vil man gøre alt for den.