Giv din nye hundehvalp en god start på livet - Hundesider.dk
15589
post-template-default,single,single-post,postid-15589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Giv din nye hundehvalp en god start på livet

Giv din nye hundehvalp en god start på livet

Enhver ny tilføjelse til familien er skøn og det er absolut ingen undtagelse når familieudvidelsen skyldes en lille hundehvalp. For at holde fast i lykken og for at give din nye hundehvalp en god og sikker start på livet så kan det være en god idé at have et lille ’starterkit’ på plads med det rette foder, legetøj og det helt basale hundeudstyr.

Spist godt med Acana hundefoder

Når den lille hundemave rumler og de store og runde hundeøjne kommer frem ved spisebordet, så behøves det ikke at være sværere end at fylde hundeskålen godt op med Acana hundefoder. Det er kvalitetsfoder indeholdende naturlige ingredienser, der forsøger at matche den kost som hunden ville indtage, levede den vildt ude i naturen. Der bliver derfor lagt en solid bund til hvalpens senere leg og ballade og du kan trygt nyde dit menneskefoder i fred.

Man bliver ikke for gammel til at lege

Når den lille ny suser rundt på stuegulvet med maven propfuld af Acana hundefoder så er det tid til at lege. En lille kurv med bolde, dukker og pivlegetøj er et sikkert hit hos enhver hund. Hvis dine børn eller du selv har nogle gamle bamser liggende, så kan man gå en mere bæredygtig vej og altså genbruge netop disse som hundelegetøj. For selvom hvalpefasen er ovre hurtigt, så bliver menneskets bedste ven aldrig for gammel til at lege.

Ny i trafikken

Om du bor i rolige landomgivelser eller et lidt larmende bymiljø, så er et fornuftigt halsbånd og hundesnor en nødvendighed. Halsbåndet identificerer din hund, skulle den løbe hjemmefra og en god hundesnor giver lysten til en masse gode gåture min din nye hundeven. Hunde skal ud at motionere flere gange om dagen og der går ikke længe inden, at den lille hvalp kender lyden på hundesnoren og ved lige præcis, hvad det betyder.