Gele negle er gode når man har hund - Hundesider.dk
47
post-template-default,single,single-post,postid-47,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Gele negle er gode når man har hund

Gele negle er gode når man har hund

Hvis hjemmet er fuld af dyreliv kan det nogle gange være svært at holde sit udseende smukt og feminint, da der altid er noget at tage fat på, da ens hunde skal luftes, bades og mades og samtidig redes og trimmes. Det er dog ikke umuligt stadig at holde en feminin facade med smukt opsat hår, lækre negle og finde tiden til at kræse for ens tøjvalg og morgenlige makeup. Hunde kan godt være lidt opstemte og vilde når de ser deres ejer efter en lang dag, derfor bør man vælge gele negle.

Nogle hundeejere lever efter den overbevisning at man bare skal gribe dem når de springer op af ens ben for at sige hej. Her kan almindelige negle, eller negle lavet med tipper knække meget nemt, derfor bør man vælge et negledesign, der kan holde til lidt af hvert, så er gele negle nemlig ekstra hårdføre, da disse kan tåle små slag og eventuelle tandmærker. Gelenegle kan være tricky at lave i hjemmet, men når først man har styr på opbygningen og hærdetiden er det ingen sag at lave smukke negle, der holder – også til hundelege.

Sådan kommer man i gang med at lave gele negle

Der findes mange steder, både på internettet og i fysiske butikker, hvor man kan finde neglekit til at lave sine egne gelenegle. Hvis man sætter sig ned og gennemlæser instruktionerne og måske indhenter ekstra viden fra internettets ’how to do’-videoer kan man nemt få et smukt resultat. Der findes dog også kurser man kan tage, for at sikre at ens gele negle bliver hårdføre nok til at klare et liv, hvor hunden fylder meget i ens hverdag. Med almindelige negletipper kan man hurtigt ende ud i, at disse knækker eller at pyntestenene falder af, hvilket kan være til stor mavegene for ens hund. Derimod er gelenegle perfekte, da disse ikke knækker så nemt samt at pynten kan fastgøres i gelelaget inden hærdning, således at dette bliver siddende på trods af leg, lange gåture i regnvejr, madlavning og hygge.

Kemi-fri neglelak er mere sikkert for hunde og børn

Hvis man har hund i hjemmet og et barn på vej, er der mange kvinder der vælger neglelak og gelenegle fra, da man er bange for at skade sit ufødte barn, eller udsætte sit kæledyr for skadelige kemikalier. Dog behøver man ikke fravælge smukke negle når man er gravid, da man kan få specielle neglelakker, uden kemikalier. Der findes nogle specielle brands, der leverer neglelak til gravide, som er produkter der kan være 3-free eller 5-free, hvor skadelige kemikalier såsom formaldehyd og phatelater er fjernet. Disse er blot nogle af de kemikalier, der kan skade udviklingen hos ens ufødte barn, eller være til gene for husdyrene i hjemmet. Princippet omkring ovennævnte produkter er, at tallet angiver hvor mange kemikalier, der er fjernet fra produktet, hvilket gør at man får en neglelak med en mindre skinnende finish, men som er vandbaseret og mere sikker.