Forkæl din hund med naturfoder af fineste kvalitet - Hundesider.dk
15570
post-template-default,single,single-post,postid-15570,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Forkæl din hund med naturfoder af fineste kvalitet

Forkæl din hund med naturfoder af fineste kvalitet

Hunden er menneskets bedste ven. Dét ved alle, som selv ejer en af disse fantastiske væsner. Uanset hvor dårlig en dag du har haft på arbejdet, og hvor træt du er i hovedet når du kommer hjem, er der intet der kan muntre dig op, som at se din lodne ven stå og logre i døren, det øjeblik du træder ind ad døren. Vores hunde giver så meget glæde og livskvalitet til os, hvoraf det er ekstremt vigtigt, ligeledes at kaste mest muligt kærlighed og forkælelse efter dem.

Perfekt balance mellem smag og forstærket helbred

Man siger som regel, at vejen til en persons hjerte går gennem maven. Dette gør sig ligeledes gældende for vores firbenede venner, da disse på lige fod med os, fortjener et lækkert og nærende måltid. Med Barffoder får du naturfoder af høj kvalitet til din hund.  Foderet består af enten kød- eller grønsagsblandinger, som sikrer en naturlig balance i din hunds mave. Dette betyder blandt andet, at mængden af afføring mindskes samt immunforsvaret bliver stærkere.

Fiks den dårlige ånde gennem foderet

Udover at din hund kommer til at elske dig mere, end den allerede gør, giver naturfoder også en sundere, flottere og langt mere tiltalende følgesvend. Ikke nok med balance i maven, de kys du modtager af dit kæledyr, vil også være langt mere behagelige, da tænderne og derfor også ånden, kommer til at være både renere og mere velduftende. Risikoen for tandsten mindskes samtidig med, at din hunds tænder, også bliver stærkere, af foder af høj kvalitet. Så hvis du har en slikkeglad hund, er det værd at overveje, at købe Barffoder til denne, så du slipper for lugtende tungeslaskere på daglig basis. Derudover fortjener vores små dyr også alt det bedste på markedet, hvoraf en sund, lækker og nærende kost, er den bedste gave du kan give dit kæledyr.