Ferie med din hund – læs de gode tips her - Hundesider.dk
15524
post-template-default,single,single-post,postid-15524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Ferie med din hund – læs de gode tips her

Ferie med din hund – læs de gode tips her

Hvis man er hundeejer, så kan det godt være ferierne bliver holdt anderledes. Som hundeejer kan man som udgangspunkt ikke bare rejse hele tiden medmindre hunden er med. Og det er lidt sværere når det drejer sig om udlandet. At rejse med menneskets bedste ven, kan både kræve en del papirarbejde, og så er det de færreste som ønsker at sende hunden med et fly. Der findes heldigvis nogle spændende ting du kan gøre med hund når du holder ferie. Læs med her. 

Tag hunden med på eventyr i Danmark 

Det er ikke umuligt at rejse med hund, men hvis du vil gøre det nemt, så kan du jo vælge at holde ferie i Danmark. Du kan for eksempel leje et sted, hvor det er tilladte at have hund. Eventuelt ved kystområder, så dig og din hund kan gå lange ture langs stranden.  

Kystområderne er skønne i Danmark og der kan også blive rig mulighed for at du kan blive inspireret. Hvis du har nogle ideer som du gerne vil have ud i livet, så kan det være den rigtige tid at bruge på disse. Måske tænker du at lave en hjemmeside, webshop eller noget andet online? Når du skal i gang med et projekt online, som de ovenstående så kan du muligvis have brug for et webhotel, som kan være din hastigste. Udover dette har du også brug for et domæne, hvilket du kan læse mere om her. 

Hvis du gerne vil blive klogere på det at tage kæledyr med på rejsen til for eksempel udlandet, så kan du læse mere på berlingske.dk. Her kan få gode råd omkring transporten blandt andet. Hvis du alligevel skal rejse til udlandet og planlægger at tage dit kæledyr med, så bør du læse op på reglerne for det gældende land.