Brug tiden fornuftigt: Skift din iPhone-skærm, mens hunden leger - Hundesider.dk
21
post-template-default,single,single-post,postid-21,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Brug tiden fornuftigt: Skift din iPhone-skærm, mens hunden leger

Brug tiden fornuftigt: Skift din iPhone-skærm, mens hunden leger

Langt de fleste kan nikke genkendende til, at de har en travl hverdag. Derfor handler det også om at bruge tiden fornuftigt. Hvis du oven i købet også har en hund, du skal passe, vil der blot være endnu mere, der skal tages hensyn til. Der er mange, der føler, at det er svært at finde tid til alle deres gøremål i hverdagen.

Hvis du i lang tid har haft en ødelagt skærm på din iPhone, så er det måske på tide, at du får den skiftet. Det kan du vælge at gøre mens din hund leger i haven. På denne måde skal du ikke være bange for, at den laver ulykker imens. Skift selv din iPhone skærm med et godt reparationskit, da det er markant nemmere.

Der bør ikke herske tvivl om, at langt de fleste nemt kan skifte skærm på deres iPhone. Det er dog vigtigt, at du forbereder dig godt, inden det er noget, du giver dig i kast med. På denne måde kan du nemlig samle din iPhone igen, så du ikke står med en iPhone, der mangler en masse små dele, som er blevet væk.

Hvor lang tid tager det at skifte skærm på min iPhone?

Hvor lang tid, det vil tage dig at skifte skærmen på din mobil, afhænger af hvilken af de efterhånden mange iPhone-modeller, du har. Nogle af de tidligere modeller er nemmere at skifte skærmen på end de nyere. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at du har mulighed for at klare denne reparation selv.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det er bedre, at du giver dig god tid til at skifte skærmen på din iPhone. Hvis du gerne vil have, at det går hurtigt, så kan du risikere, at det ender med at gå galt. Det skal du selvfølgelig sørge for at undgå, så derfor er det også særdeles vigtigt, at du går omhyggeligt til værks.

Ofte er det noget, der kan klares på mellem 30 min. og 60 min. Din hund kan sagtens lege rundt i haven i denne tid. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er vigtigt, at du har rolige hænder og er tålmodig, da det ellers giver bedre mening, at du i stedet får en reparatør til at skifte skærmen på din iPhone for dig.

Er det billigere for mig at skifte skærmen selv?

Det er de færreste, der synes, at det er synderligt tiltalende at skulle betale i dyre domme for at skifte skærmen på deres mobil. Det er typisk det, der motiverer folk til at gøre det selv. Det er nemlig en billigere løsning, da du ikke skal betale en reparatør for det, men kun betale for selve skærmen.

Derfor kan der også være mange penge at spare ved at skifte skærmen selv. Du bør dog ikke gøre det for pengenes skyld, hvis du ikke er sikker på, at du kan gøre det ordentligt. I et sådant tilfælde er det bedre, at opgaven udliciteres til en professionel reparatør.