3 ting som du kan bruge haven til om sommeren - Hundesider.dk
15519
post-template-default,single,single-post,postid-15519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

3 ting som du kan bruge haven til om sommeren

3 ting som du kan bruge haven til om sommeren

Som hundeejer, kan det virkelig være en praktisk ting at have en have. På den måde er det nemt at lukke hunden ud, når den trænger til frisk luft, udover de faste gåture. Haven er ikke kun praktisk for menneskets bedste ven, men også for dig. Hvis du ikke selv for brugt din have nok, så kan det være, at du skal gå i gang med at lave den om. Læs med her.

Få en trampolin i haven

En af de ting, som du kan gøre for at haven bliver et lidt sjovere sted at være, er for eksempel at anskaffe dig en trampolin. Du kan hos Nettofitness finde den bedste trampolin til nedgravning, så den heller ikke fylder lige så meget. En trampolin kan både være sjov for voksne, men særligt børnene vil sikkert synes, at det er et hit. At hoppe på trampolin er desuden rigtigt god træning samtidigt med den kan give masser af glæde.

Hvis du gerne vil få gang i havearbejdet, så kan du eventuelt gå i gang med at plante noget nyt. Det kan også væren haven trænger til at blive passet og plejet efter vintersæsonen. Selvom du måske ikke har grønne fingre, kan du heldigvis lære det.

Træn din hund

Haven kan selvfølgelig også bruges med din firbenede ven. Ud over masser af leg for jer begge, så kan haven også bruges på eventuelt at lære din hund nye tricks. Det er naturligvis vigtigt at sikre dig, at din hund ikke løber væk, hvilket du kan gøre med for eksempel et hegn eller plankeværk. Man skal være opmærksom på at hunde kan springe højt, og derfor skal hegnet eller lignende være en tilpas højde. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken hund man har og, hvad størrelse den er.