3 Gode Tips til at fjerne hundehår - Hundesider.dk
57
post-template-default,single,single-post,postid-57,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

3 Gode Tips til at fjerne hundehår

3 Gode Tips til at fjerne hundehår

Har du en hund, ved du, hvordan hundehår har en nærmest magisk evne til at havne alle vegne. Selv der hvor hunden ikke er. Det kan være på bagsiden af sofapuderne eller i opvaskebørsten. Det er derfor ikke underligt, hvis du indleder en krig for at få fjernet så mange af hundehårene som muligt. Vi kommer her med tre gode råd til, hvad du kan gøre for at få færre hundehår i dit hjem.

1. Børst din hund dagligt

Der er mange hunde, der fælder meget. Det kan derfor være en god ide, at du børster din hund dagligt. Det kan passende være, når I er ude at gå tur. På den måde er hårene ikke i nærheden af dit hus. Hvis du børster hunden ude i haven, kan du jo risikere at tage nogle af dem med ind igen.

2. Støvsug dagligt

Et andet godt trick er, at du kan støvsuge dagligt. Det kan virke som meget for nogle, for andre vil det være helt naturligt. Når du støvsuger hver dag, vil hundehårene blive støvsuget op, og du behøver ikke at bekymre dig om det. Hvis det virker voldsomt at støvsuge hver dag, kan du nøjes med de områder, hvor din hund er meget. Det kan for eksempel være i stuen og de møbler, som hunden må ligge i.

3. Brug en fnugrulle

Hvis du er irriteret over mængden af hundehår, er det meget muligt, at du allerede har opdaget dette simple, men effektive trick. Der bruger du en fnugrulle til at fjerne hundehår fra for eksempel tøj og hynder og puder i sofaen. Det kan være en god ide, at du har en fnugrulle i din taske, så du hurtigt kan fjerne hundehår, hvis du opdager nogle, når du er ude.